středa 16. října 2013

Mikiny

Podle Ottobre jsem ušila první mikču pro Toníka. Šila jsem jí z fleesu, což byla skvělá volba pro začátečníka - šilo se mi parádně. První mikina má spousty much, ale radost jsme z ní měli oba. Velikost 98 mu vydržela přes rok. Díky šicí diskuzi na mk jsem měla v hlavě plán jak bude vypadat novější verze. A tak jsem se pustila do chlupaté soví mikiny z wellsoftu. Už je vymakanější, má dokonce i podsádku. Uplně bez chyb tedy zase není, ale tak nějak si říkám, že je třebas vidím jenom já ;-)










Moc se mi líbí mikiny co šije fram. Tak jsem si taky koupila střih na farbenmix.de a ušila zatím jen dvě mikiny Danai. První je z fleesu a kapsy, podšití kapuce a aplikaci auta má z autové látky z wendy. Našla jsem jen fotku na Toníkovi. Druhou jsem šila pro Kristý z chlupatý látky od sousedky Stáni. Nějak jsem se ale sekla velikostí, tak bude muset chvíli počkat. 



Pro Kristýnku jsem taky ušila dvě mikči. První je z barevné flísové deky z Ikey a druhá z mikiny po prababičce. Obě jsou podšité jednolícem a ta druhá navíc vyzdobená aplikacemi a výšivkou.





2 komentáře: