úterý 18. února 2014

Sladovna

Fotka je z plakátu k výstavě

Toník měl jarní prázdniny, a tak jsem naplánovala cestu do Písku. Babička jela s námi a cíl byl jasný - nová výstava ve Sladovně. S JÍDLEM SI neHRAJEM. Předchozí Mraveniště bylo geniální. Už jsem se těšila čím Sladovna překvapí teď. Přepkvapili moc příjemně! Děti nevěděly kde si hrát dřív a chvilkama nás nechaly i relaxovat v lehátkách (nejen) pro rodiče. Bohužel foťák se mi podařilo zapomenout dom a mobil se hned vybil...klasika!

Co se kromě výstavy ještě povedlo byl polední oběd. Dali jsme si ho v hotelu Art kousek od náměstí. Polední menu za 85 Kč (polévka, hlavní chod a salátový bar) bylo vynikající. Vývar byl vývar. A hovězí pupek na víně se šťouchanými bramborami neskutečná lahoda! Děti zase ocenily salátový bar, Toník obědval skoro jen zelný salát a Kristý červenou řepu, kterou vykouzlila na bílých ubrusech hádejte co. Navíc obsluha byla rychlá a příjemá. Určitě tam nejsme naposledy.
Pro ty, co se musí vyhýbat lepku nebo mléku je v Písku zdravá jídelna Natural. Tam jsme nebyli, tak nemůžu napsat jak vaří. Odkaz se ale může hodit.

Žádné komentáře:

Okomentovat