úterý 17. prosince 2013

Pečení


S kamarádkami chystáme první hromadné pečení. Bude u nás. Inspirací byly mamky dvou z nás, které se už tradičně před Vánoci sejdou a během jednoho dne napečou tolik druhů, kolik se jich sejde (8-10). Za bezdětna jsem s nimi taky párkrát byla a bylo to moc prima.

Podobnou srandu tedy letos poprvé spácháme u nás. Bude nás 5 mamin s osmi dětmi do 4 let. Nebude to asi taková pohodička s punčem, ale slibuju si od toho hodně...možná založení nové tradice :-)
Pro starší děti jsem nachystala 4 zástěrky. Moji špunti už takové mají, tak bude 6 "pomocníků" v zástěrkách! Už se moc těším! 


látka: Jysk
střih: od Living with punks

A jako to nakonec dopadlo:
Výborně! Doufám, že tohle byl první ročník nové předvánoční tradice. Všichni jsme se vyblbli a ještě z toho vznikla krabice plná dobrot. Děti se zástěrkami vyfocené nemám, ty molekuly se ani najednou vyfotit nedaly!

Detail košíčků ozdobených 4 letou Emou:




4 komentáře:

  1. Tak to bude milé překvapení v podobě zástěrek:-), tak pak dej fotky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kami, nevím, neptala jsem se hlavních aktérů jestli chtějí viset na síti...nějaké fotky mám, ale spíš je sem nedám :-)

      Vymazat
  2. To muselo být skvělý, všichni stejné zástěrky, asi taky zavedu:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No musím přiznat, že u prcků zástěrky vydržely jen chvilku. U starších a soustředěnějších pomocníků to asi smysl mít bude, ale jak mrňata pendlovala sem a tam, už jsme zástěrky nenandavaly :-)

      Vymazat